top of page
rocks-4375068.jpg
Mastracon_logo_White.png

Aktiivisen talousjohtamisen edistäjänä jo kohta 40 vuoden ajan.

Mastracon on vuonna 1983 perustettu perheyritys, jonka BusinessRadarissa kiteytyy kohta 40 vuoden kokemuksemme ja osaamisemme kokonaisvaltaisen strategisen talousjohtamisen haasteista ja ratkaisuista.

Tieto vähentää tuskaa

Päinvastoin kuin uskotaan, tieto ei suinkaan lisää tuskaa, vaan se vähentää sitä. Meistä viisas yrityspäättäjä selvittää ensin faktat ja tekee niiden perusteella tarkat laskelmat, jolloin liiketoiminnan kehittämisestä tulee helpompaa.

Tavoitteemme onkin tarjota tuoreimpaan tietoon ja älykkääseen laskentaan perustuvaa analyysiä, jonka avulla yritystoiminnassa voidaan tehdä fiksumpia päätöksiä ja siten kasvattaa liiketoiminnan kannattavuutta. BusinessRadarilla sinun ei tarvitse olettaa, vaan voit perustaa päätöksesi tietoon.

BusinessRadarin kehityksessä meitä ohjaa käyttäjän tarpeet ja käyttömukavuus. Asiakkaamme kiittävät BusinessRadaria etenkin sen käytettävyydestä ja havainnollisuudesta. Korkea automaatioaste on tärkeä päivittäisen työsi helpottamiseksi. 

Kumpaa haluat, johtaa tiedolla vai tuurilla?
Kysy meiltä lisää!

Mastracon-henkilosto-print-25.jpg

TUOMAS SALO

OSAKAS, TOIMITUSJOHTAJA

  • LinkedIn

Haluatko tehdä fiksumpaa bisnestä? Ota yhteyttä, niin katsotaan miten BusinessRadar voi auttaa yritystäsi. Parhaiten tavoitat meidät soittamalla:

Tai jätä viesti yhteydenottolomakkeella niin palaamme pian asiaan!

Kiitos lähettämisestä!

Innopoli II
Tekniikantie 14
PL 110
02101 Espoo

sähköposti: info@mastracon.com
puh: +358 46 7121360

  • LinkedIn
bottom of page