top of page
mastracon
Mastracon_logo_White.png
mastracon

BusinessRadarilla teet kätevästi budjetit, kassavirtaennusteet ja skenaarioanalyysit aina tuoreisiin lukuihin perustuen. Helppokäyttöinen ja visuaalinen työkalu tekee yrityksen budjetoinnista ja kassavirran sekä liiketoiminnan ennustamisesta vaivattomampaa.

 

Voit keskittyä olennaiseen eli liiketoimintasi kehittämiseen.

practice_areas

BusinessRadar

Varaudu fiksummin tulevaan. Tee parempia ennusteita.

Jätä arvailut muille ja johda yritystäsi tiedolla.

BusinessRadarilla suunnittelet yrityksesi liiketoimintaa nopeammin ja tarkemmin kuin perinteisillä menetelmillä. Et tyydy pelkkään tulossuunnitelmaan vaan teet aina myös kassa- ja tase-ennusteen.

Näet kirkkaammin. Näet kauemmas.


BusinessRadar auttaa varautumaan tulevaan ja helpottaa päätöksentekoa yrityksessäsi. Voit keskittyä olennaiseen; kannattavan liiketoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen. Ja tietysti kassavirran tuottamiseen. 

Kaikki järjestelmät, kaikki tilikartat.

BusinessRadar toimii aina. 

BusinessRadar on itsenäinen Windows-ympäristössä toimiva ohjelmisto, jota voit käyttää minkä tahansa kirjanpitojärjestelmän ja tilikartan kanssa. Käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta.

our_vision

Tuotteemme

Budjetoi, ennusta, ennakoi, simuloi, raportoi, konsolidoi – yhdellä napin painalluksella. BusinessRadar on liikkeenjohdon todellinen ykköstyökalu. Sillä saat tarkan, aina tuoreimpaan tietoon perustuvan kokonaiskuvan yhtiösi taloudellisesta tilanteesta ja tulevaisuudennäkymistä.

BUSINESSRADAR

BusinessRadarilla moninkertaistat budjetoinnin, simuloinnin ja ennakoinnin nopeuden ja tarkkuuden. Sinä annat tavoitteet, ohjelma luo niitä vastaavan budjetin. Älykkäästi ja nopeasti, oikeilla luvuilla. Tuloslaskelman lisäksi budjetoit investoinnit, osingot, ennakot ja lainat.

 

BusinessRadar auttaa sinua varautumaan vaihtoehtoisiin tulevaisuuksiin dynaamisilla skenaarioilla. Voit analysoida hankkeita kuten yrityskaupan kohteita muusta raportoinnista tutulla tavalla.

pexels-simon-migaj-4386973.jpg
pexels-leon-macapagal-3027140.jpg

GROUP

BUSINESSRADAR

BusinessRadar Group auttaa sinua kokoamaan yksittäiset suunnitelmat kokonaisuudeksi, kustannuspaikat yhtiöksi ja yhtiöt konserniksi. Saat käyttöösi konsernitasoisen kokonaiskuvan, joka sisältää tuloslaskelma-, kassavirta- ja tase-ennusteet. 

BusinessRadar Group yhdistelee yksittäisten yksiköiden skenaarioita saumattomasti ja luo niiden pohjalta kokonaisuudelle uusia skenaarioita. 

Voit arvioida strategisten hankkeiden kannattavuutta uudesta näkökulmasta.

ATTORNEYS

Palvelumme

Aina pelkkä työkalu ei riitä. Meiltä saat apua myös vaativiin laskentatoimen asiantuntijatehtäviin joko osa-aikaisesti jatkuvalla sopimuksella tai kertaluonteisesti akuuttiin tarpeeseen.

Palvelumme sinulle:

LIIKETOIMINNAN

SUUNNITTELU

Budjetointi (tulos-, kassa- ja tasebudjetit), ennustaminen, skenaarioanalyysit.

JOHDON TUKI

Johdon sparraus liiketoiminnan kehittämisessä. 

Kokousten valmistelu ja niihin osallistuminen.

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMINEN

Kirjanpidon ja muiden taloushallinnon prosessien analysointi ja kehittäminen.

ANALYYSIT

Pankeille ja rahoittajille tehtävät skenaariot, yrityskauppojen ja investointien analysointi.

refernces

Asiakkaamme

unnamed.png

"Halusin eläkkeelle siirtyessäni tarjota seuraajalleni ammattimaista työkalua, jolla pystyy luotettavasti seuraamaan yrityksen taloudellista tilannetta. Omalta osaltani voin suositella BusinessRadaria."

Miele_Logo_web.jpg

“BusinessRadar osoittautui heti meille toimivaksi työkaluksi. Meillä on ollut BusinessRadar käytössä jo yli 10 vuotta. Päädyimme tähän suosittelusta ja olemme olleet tyytyväisiä.”

Esa Silver
Toimitusjohtaja

 Miele Oy

promeco_2_logo.png

“BusinessRadar on helppokäyttöinen ja visuaalinen työkalu. Sillä hoituu kätevästi budjetointi, raportointi sekä ennustepäivitykset. Myös konsernitason raportointi toimii hyvin. Olen ollut tyytyväinen ohjelmaan.”

Eero Haapa-Aho
CFO

 Promeco Group Oy

Hannu Suni
Vanhempi neuvonantaja

  Oy Kohiwood Ltd

header_logo_300x300_edited.png

"Mielestäni BusinessRadar on täydellinen työkalu budjetointiin ja raportointiin. Sitä on helppo käyttää ja se antaa selkeät raportit. Kaiken lisäksi yhteyshenkilömme Riikka on supertyyppi!"

Jussi Koivusalo
Toimitusjohtaja

 
Rahtikeskus Oy

yhteisverkko_logo.png

“Meille on tärkeää, että saamme taloushallinnosta ja budjetoinnista kokonaisvaltaisen ja kattavan kuvan. BusinessRadar nopeuttaa analysointia ja tuo meille lisäarvoa antamalla sellaista tietoa, jota ei ihan heti muualta saa.”

Lauri Ahokallio
Talous- ja hallintojohtaja

 

 Suomen Yhteisverkko Oy

topi_logo.png

“BusinessRadarin ennusteiden avulla näemme paremmin tulevaan. Jos esimerkiksi haaveilemme investoinneista, voimme nyt simuloida niiden tulos- ja tasevaikutuksia. Olemme erittäin tyytyväisiä valintaamme.”

Juha Nurmimäki
Toimitusjohtaja

 
Topi-Keittiöt Oy

110000137167.jpg

"Mastraconissa ymmärretään sitä logiikkaa, jolla asiakas käyttää BusinessRadaria. Ennusteiden päivittäminen on helppoa, joten teemme uusia lähes joka kuukausi."

Joonas Ilmolahti
Talousjohtaja

 Westas Group Oy

Aktiivisen talousjohtamisen edistäjänä jo yli 30 vuoden ajan.

Tiedolla näet kirkkaammin kauemmas.

 

BusinessRadarissa kiteytyy Mastraconin yli 30 vuoden kokemus ja osaaminen kokonaisvaltaisen johtamisen talousnäkökulman haasteista ja ratkaisuista.

 

Tavoitteenamme on toimintamme alusta lähtien ollut tarjota yritysjohdolle tuoreimpaan tietoon ja älykkääseen laskentaan perustuvaa analyysiä, jonka tuella voidaan tehdä fiksumpia päätöksiä. Meitä on BusinessRadarin kehityksessä ohjannut korkea automaatioaste, käytettävyys ja havainnollisuus.

Ota yhteyttä!

Company
contact
Mastracon-henkilosto-print-25.jpg

TUOMAS SALO

OSAKAS, TOIMITUSJOHTAJA

tuomas.salo@mastracon.com

+358 40 561 4431

  • LinkedIn

RIIKKA LUOTO
OSAKAS

  • LinkedIn
Mastracon-henkilosto-print-23.jpg

Takaisin alkuun

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä miten BusinessRadar auttaisi teidän yritystä 

Parhaiten tavoitat meidät soittamalla:
puh: +358 46 7121 360

Tai jätä viesti niin palataan pian.

Kiitos lähettämisestä!

Innopoli II
Tekniikantie 14
PL 110
02101 Espoo

sähköposti: info@mastracon.com
puh: +358 46 7121360

  • LinkedIn
Contact_form

Lue Rekisteriseloste

bottom of page