top of page
mastracon
finland-3963218.jpg
Mastracon_logo_White.png

Kätevä dashboard avaa selkeän yleisnäkymän yrityksesi taloudelliseen tilanteeseen. Näet yhdellä silmäyksellä tilikauden tärkeimmät numerot sekä lukuina että havainnollisina kuvaajina.
 
Dashboardin avulla varaudut liiketoimintasi tulevaisuuteen vaivatta ja reaaliajassa – ja voit katsoa kirkkaasti kauemmas.

BusinessRadar

Budjetit ja ennusteet älykkäästi BusinessRadarilla

Tuottaako budjetointi harmaita hiuksia? Ennusteista puhumattakaan? 

 

Maailmantalous on monimutkaistunut ja kilpailu kiristynyt. Näkyvyys on kateissa, ja ilman asianmukaisia työkaluja vaihtoehtoisten tulevaisuuksien hahmottaminen on vaikeaa, jopa mahdotonta. 

 

BusinessRadar on helppokäyttöinen ja visuaalinen kassavirtaennustamisen ja budjetoinnin tehotyökalu, jolla saat täsmällisen, aina tuoreimpaan tietoon perustuvan kokonaiskuvan yhtiösi taloudellisesta tilanteesta ja tulevaisuudennäkymistä.

Unohda kotikutoiset excelit ja keskity olennaiseen, liiketoimintasi kehittämiseen ja tuloksen tekemiseen!

Tuotteemme

BusinessRadarilla teet budjetit, kassavirtaennusteet, skenaarioanalyysit, simulaatiot sekä raportit yhdellä napin painalluksella. BusinessRadarissa tilikautta tarkastellaan paitsi numeroina, myös havainnollisten kuvaajien avulla. Tunnuslukuja seurataan kuukausitasolla, jolloin nähdään sekä päivän tilanne, että suunta mihin ollaan menossa. 

BusinessRadar nostaa kykysi varautua tulevaan uudelle tasolle. Tee fiksumpia päätöksiä ja varmempaa tulosta.

BUSINESSRADAR

Planner

BusinessRadarilla moninkertaistat budjetoinnin, simuloinnin ja ennakoinnin nopeuden ja tarkkuuden. Sinä annat tavoitteet, ohjelma luo niitä vastaavan budjetin. Älykkäästi ja nopeasti, oikeilla luvuilla. Tuloslaskelman lisäksi budjetoit investoinnit, osingot, ennakot ja lainat. 

 

BusinessRadar auttaa sinua varautumaan vaihtoehtoisiin tulevaisuuksiin dynaamisilla skenaarioilla. Voit myös analysoida hankkeita kuten yrityskaupan kohteita muusta raportoinnista tutulla tavalla.

taneli-lahtinen-J88r35Ac2ak-unsplash.jpg
pexels-maximilian-ruther-11557740.jpg

BUSINESSRADAR
Consolidator

BusinessRadar Consolidator auttaa sinua kokoamaan yksittäiset suunnitelmat kokonaisuudeksi, kustannuspaikat yhtiöksi ja yhtiöt konserniksi. Konsernieliminoinnit tehdään automaattisesti.

Saat käyttöösi konsernitasoisen kokonaiskuvan, joka sisältää tuloslaskelma-, kassavirta- ja tase-ennusteet tunnuslukuineen.

BusinessRadar Consolidator yhdistelee yksittäisten yksiköiden skenaarioita saumattomasti ja luo niiden pohjalta kokonaisuudelle uusia skenaarioita. 

 

Voit arvioida strategisten hankkeiden kannattavuutta uudesta näkökulmasta.

BUSINESSRADAR

MasterPlanner

MasterPlanner nostaa strategisen liiketoimintasuunnittelun nopeuden, ketteryyden ja tarkkuuden kokonaan uudelle tasolle. MasterPlannerilla pystyt mallintamaan liiketoimintaa vuosiksi eteenpäin, analysoimaan erilaisten muuttujien vaikutuksia, testaamaan erilaisia investointi ja muita skenaariota ja tekemään täysimittaisin yrityksen arvonmäärityksen.

MasterPlannerilla teet itse sen, mistä huippu konsulttifirmat laskuttaisivat 5- tai 6-numeroisia summia. Puhumattakaan, että itse tekemäsi suunnitelmat linkittyvät saumattomasti viimeisimpään kirjanpidon toteumadataan ja voit päivittää niitä aina tarpeen vaatiessa.

IMG_0308.jpeg

Vuosibudjetissa huomioidaan kaikki keskeiset näkökulmat: tuloslaskelma, kassavirta ja tase. 

  • BusinessRadar kuvaa automaattisesti toteumakuukauden kassan muodostumisen ja vyöryttää muutokset eteenpäin. 

  • Loppukauden ennuste päivitetään kuukausittain uusimman tiedon mukaisesti. 

  • Kuluvan tilikauden tilinpäätöksestä on aina parhaan tiedon mukainen simulaatio.

unnamed_mastra.jpg

Kaikki järjestelmät, kaikki tilikartat.
BusinessRadar toimii aina.

BusinessRadar on itsenäinen Windows-ympäristössä toimiva ohjelmisto, jota voit käyttää minkä tahansa kirjanpitojärjestelmän ja tilikartan kanssa. Käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta.

Palvelumme

Vaativa laskentatoimen konsultointi

Aina pelkkä työkalu ei riitä. Meiltä saat apua myös vaativiin laskentatoimen asiantuntijatehtäviin joko osa-aikaisesti jatkuvalla sopimuksella tai kertaluonteisesti akuuttiin tarpeeseen.

Palvelumme sinulle:

LIIKETOIMINNAN SUUNNITTELU

Budjetointi (tulos-, kassa- ja tasebudjetit), ennustaminen, skenaarioanalyysit.

JOHDON TUKI

​Johdon sparraus liiketoiminnan kehittämisessä. 
Kokousten valmistelu ja niihin osallistuminen.

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMINEN

Kirjanpidon ja muiden taloushallinnon prosessien analysointi ja kehittäminen.

ANALYYSIT

​Pankeille ja rahoittajille tehtävät skenaariot, yrityskauppojen ja investointien analysointi.

Haluatko tehdä fiksumpaa bisnestä? Ota yhteyttä, niin katsotaan miten BusinessRadar voi auttaa yritystäsi. Parhaiten tavoitat meidät soittamalla:

Tai jätä viesti yhteydenottolomakkeella niin palaamme pian asiaan!

Kiitos lähettämisestä!

Innopoli II
Tekniikantie 14
PL 110
02101 Espoo

sähköposti: info@mastracon.com
puh: +358 46 7121360

  • LinkedIn
bottom of page