top of page
Mastracon_logo_White.png
Cloudy Fog

Budjetoi ja ennusta älykkäästi BusinessRadarilla

Tuottaako budjetointi harmaita hiuksia? Ennustepäivityksistä puhumattakaan? 

BusinessRadar on helppokäyttöinen ja visuaalinen kassavirtaennustamisen ja budjetoinnin tehotyökalu, jolla saat täsmällisen, aina tuoreimpaan tietoon perustuvan kokonaiskuvan yhtiösi taloudellisesta tilanteesta ja tulevaisuudennäkymistä. Todellinen ammattilaisen valinta!

 

Unohda kotikutoiset excelit ja keskity olennaiseen, liiketoimintasi kehittämiseen

 

BusinessRadarissa tilikautta tarkastellaan paitsi numeroina, myös havainnollisten kuvaajien avulla. Tunnuslukuja seurataan kuukausitasolla, jolloin nähdään paitsi päivän tilanne, myös trendi ja suunta mihin ollaan menossa.

Vuosibudjetissa huomioidaan kaikki keskeiset näkökulmat:
tuloslaskelma, kassavirta ja tase. 


●    BusinessRadar kuvaa automaattisesti toteumakuukauden kassan muodostumisen ja vyöryttää muutokset eteenpäin. 


●    Loppukauden ennuste päivitetään kuukausittain uusimman tiedon mukaisesti. 


●    Kuluvan tilikauden tilinpäätöksestä on aina parhaan tiedon mukainen simulaatio.

kuvakaappaus yrityksen budjetointi-työkalun käyttöliittymästä BusinessRadarissa

Opi ymmärtämään kassavirtaennusteita ja tunnista liiketoiminnan riskit ajoissa

BusinessRadar auttaa sinua varautumaan vaihtoehtoisiin tulevaisuuksiin tunnistamalla liiketoiminnan riskit hyvissä ajoin. Ohjelma laskee skenaariot kattavasti auki ja tekee automaattisen vertailun eri vaihtoehtojen välillä – tiedät minkälaisilla olettamilla kassa vielä kestää.

 

BusinessRadar auttaa varautumaan tulevaan – se laskee sinulle vaihtoehtoiset skenaariot tarkasti ja täsmällisesti 

 

Kun skenaarioanalyysi on kiinteä osa johtamistasi, säästyt ikäviltä yllätyksiltä ja voit paremmin ennakoida liiketoimintaasi. BusinessRadarilla simuloit nopeasti ja tarkasti tulevaa jopa vuosiksi eteenpäin. Kassavirta- ja tase-ennusteet ovat keskeisessä roolissa, oli kyse sitten strategian auki laskemisesta, investointiportfolion suunnittelusta tai yrityksen arvon määrittämisestä.

 

Teitpä omat skenaariot tai käytitpä automaattisia trendi- ja herkkyysskenaarioita – BusinessRadarilla näet kirkkaasti kauemmas.

Hekin luottavat BusinessRadariin

unnamed.png

"Halusin eläkkeelle siirtyessäni tarjota seuraajalleni ammattimaista työkalua, jolla pystyy luotettavasti seuraamaan yrityksen taloudellista tilannetta. Omalta osaltani voin suositella BusinessRadaria."

Hannu Suni
Senior Advisor

 Oy Kohiwood Ltd

Miele_Logo_web.jpg

“BusinessRadar osoittautui heti meille toimivaksi työkaluksi. Meillä on ollut BusinessRadar käytössä jo yli 10 vuotta. Päädyimme tähän suosittelusta ja olemme olleet tyytyväisiä.”

Esa Silver
Toimitusjohtaja

 Miele Oy

promeco_2_logo.png

“BusinessRadar on helppokäyttöinen ja visuaalinen työkalu. Sillä hoituu kätevästi budjetointi, raportointi sekä ennustepäivitykset. Myös konsernitason raportointi toimii hyvin. Olen ollut tyytyväinen ohjelmaan.”

Eero Haapa-Aho
CFO

 Promeco Group Oy

header_logo_300x300_edited.png

"Mielestäni BusinessRadar on täydellinen työkalu budjetointiin ja raportointiin. Sitä on helppo käyttää ja se antaa selkeät raportit. Kaiken lisäksi yhteyshenkilömme Riikka on supertyyppi!"

Jussi Koivusalo
Toimitusjohtaja

 
Rahtikeskus Oy

yhteisverkko_logo.png

“Meille on tärkeää, että saamme taloushallinnosta ja budjetoinnista kokonaisvaltaisen ja kattavan kuvan. BusinessRadar nopeuttaa analysointia ja tuo meille lisäarvoa antamalla sellaista tietoa, jota ei ihan heti muualta saa.”

Lauri Ahokallio
Talous- ja hallintojohtaja

 

 Suomen Yhteisverkko Oy

topi_logo.png

“BusinessRadarin ennusteiden avulla näemme paremmin tulevaan. Jos esimerkiksi haaveilemme investoinneista, voimme nyt simuloida niiden tulos- ja tasevaikutuksia. Olemme erittäin tyytyväisiä valintaamme.”

Juha Nurmimäki
Toimitusjohtaja

 
Topi-Keittiöt Oy

110000137167.jpg

"Mastraconissa ymmärretään sitä logiikkaa, jolla asiakas käyttää BusinessRadaria. Ennusteiden päivittäminen on helppoa, joten teemme uusia lähes joka kuukausi."

Joonas Ilmolahti
Talousjohtaja

 Westas Group Oy

Ota Yhteyttä ja puhutaan lisää

Kiitos lähettämisestä!

Ota yhtyttä
bottom of page